OPISI VADB

PILATES je edinstven sistem vadbe, ki povezuje vaje za krepitev, gibljivost in vaje, kjer kot obremenitev uporabljamo upor. Glavni namen vadbe je krepitev mišic trupa, ohranjanje stabilnosti telesa med izvajanjem gibanja z nogami in rokami, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti. Mišice medeničnega dna, trebušne in hrbtne mišice se okrepijo in se razvijejo v center moči in presenetljivo kmalu sami spoznamo moč, ki izhaja iz tega jedra. Poveča se gibljivost telesa, postava je lepše oblikovana, zaradi pokončne drže in drznejšega koraka tudi bolj opazna.

FLOW joga je dinamična oblika joge, ki jo prepoznamo po tekočih prehodih – vinjasah – med posameznimi asanami. Ko opazujemo izvajanje te joge, se zdi, da telo v asanah pleše. Flow vinjasa joga se osredotoča na povezovanje giba in diha. Težavnost posameznih asan je prilagojena vadečim, zato se lahko k vadbi priključi prav vsakdo, ki si želi izboljšati gibljivost, moč in se obenem sprostiti in umiriti. Pričakujte dinamično in zahtevno vadbo, ki bo okrepila vaše telo, odprla srce, umirila vaš um in vam pokazala, da obstaja tudi drugačen pogled na svet – zbudite se in živite! V vas je neskončen potencial!

ZDRAVA HRBTENICA je preventivno in kurativno strokovno vodena vadba proti bolečinam v hrbtenici, ki temelji na vajah za gibljivost, krepitev, stabilizacijo, mobilizacijo hrbtenice, kot tudi na vajah za pravilno telesno držo, samozavedanje in pravilno dihanje. Vadbi je občasno dodan TIBETANSKI OBRED (5 tibetanskih vaj v razširjeni obliki) in elementi DINAMIČNEGA RAZTEZANJA.

JIN JOGAje meditativen pristop k jogi, saj je med samim zadrževanjem položajev dovolj časa in prostora, da se osredotočamo na svoje občutke in predihamo ustvarjene napetosti v telesu. Jin joga je odlična vadba za popolne začetnike, ki se z jogo šele spoznavajo ali pa se jim zdi, da pri jogi zelo težko napredujejo. Primerna je za osebe, ki so pod stresom, anksiozni, preobremenjeni, brez volje in zagona. Delovanje jin joge se zaradi dolgega zadrževanja položajev usmerja globoko v sklepe, k vezem, tetivam in mišicam hkrati, zaradi česar se izboljša njihova prekrvavitev, gibljivost in vzdržljivost.

FITFLOWje dinamična vadba, ki v tekočem zaporedju povezuje raznolike vaje za oblikovanje celotnega telesa s poudarkom na oblikovanju trebuha, nog, zadnjice in rok. Vadba je namenjena razmigovanju, krepitvi globokih mišic trupa, učenju novih (starih, pozabljenih) gibalnih vzorcev in kurjenju maščob na nizki intenzivnosti. Je enostavna vadba, primerna za vse starosti, tako začetnike kot tudi tiste, ki so že dobro telesno pripravljeni.

KROŽNA VADBA je funkcionalna vadba, ki temelji na treniranju z lastno težo in različnimi pripomočki. Primerna je za skupino ljudi, ki skozi intervalni trening želi izboljšati svojo splošno kondicijsko pripravljenost, s posebnim izborom vaj pa je zagotovljena tudi pridobitev na željenem mišičnem tonusu in moči, hkrati se bo spremenila tudi vaša postava, saj je glavni stranski učinek, zaradi vadbe pospešenega metabolizma, pospešena poraba kalorij in kurjenje odvečnih telesnih energijskih zalog „maščob“. Tak način treninga je primeren za vsakogar, ki si želi učinkovitih treningov in hitrega napredka. Vadba je družabna in zabavna! Preizkusite se!

HIIT – Visoko intenzivna intervalna vadba je napredna oblika kardiovaskularnega izvajanja vaj v intervalih, kar izboljša telesne zmožnosti (vzdržljivost, ravnotežje, moč, koordinacija) ter povzroči tudi enega najbolj razveseljivih stranskih učinkov – izguba odvečne telesne maščobe. Primerno za: oblikovanje telesa in pospešeno izgubo odvečne telesne maščobe. Za začetnike in rekreativne osebe.

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s