OPISI VADB

PILATES je edinstven sistem vadbe, ki povezuje vaje za krepitev, gibljivost in vaje, kjer kot obremenitev uporabljamo upor. Glavni namen vadbe je krepitev mišic trupa, ohranjanje stabilnosti telesa med izvajanjem gibanja z nogami in rokami, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti. Mišice medeničnega dna, trebušne in hrbtne mišice se okrepijo in se razvijejo v center moči in presenetljivo kmalu sami spoznamo moč, ki izhaja iz tega jedra. Poveča se gibljivost telesa, postava je lepše oblikovana, zaradi pokončne drže in drznejšega koraka tudi bolj opazna.

FLOW joga je dinamična oblika joge, ki jo prepoznamo po tekočih prehodih – vinjasah – med posameznimi asanami. Ko opazujemo izvajanje te joge, se zdi, da telo v asanah pleše. Flow vinjasa joga se osredotoča na povezovanje giba in diha. Težavnost posameznih asan je prilagojena vadečim, zato se lahko k vadbi priključi prav vsakdo, ki si želi izboljšati gibljivost, moč in se obenem sprostiti in umiriti. Pričakujte dinamično in zahtevno vadbo, ki bo okrepila vaše telo, odprla srce, umirila vaš um in vam pokazala, da obstaja tudi drugačen pogled na svet – zbudite se in živite! V vas je neskončen potencial!

ZDRAVA HRBTENICA je preventivno in kurativno strokovno vodena vadba proti bolečinam v hrbtenici, ki temelji na vajah za gibljivost, krepitev, stabilizacijo, mobilizacijo hrbtenice, kot tudi na vajah za pravilno telesno držo, samozavedanje in pravilno dihanje. Vadbi je občasno dodan TIBETANSKI OBRED (5 tibetanskih vaj v razširjeni obliki) in elementi DINAMIČNEGA RAZTEZANJA.

DEEPWORK  je prihodnost funkcionalnega in holističnega treninga in celo oblika terapije, saj z njim uravnovesimo energije v telesu oziroma naš yin in yang. Prinaša tako fizično kot mentalno moč. Ljudi, ki imajo preveč energije, umiri, tiste, ki je imajo premalo, pa z njo napolni. Gre za trening, ki vključuje vaje za moč, vaje za kardiovaskularni sistem in raztezne vaje v pravem zaporedju, z izjemno visoko porabo energije med vadbo. Gre za povezavo med mišično napetostjo in sprostitivijo ter pravilnim dihanjem. Vadba je enostavna, a  zelo naporna. Spremlja jo energična glasba,  ki nas napolne z energijo, ko je najtežje. Vadeči vaje izvajajo v svojem ritmu, v ritmu svojega dihanja.  Deep work je vadba prihodnosti, ki te poveže z notranjim jazom, ter pomaga preseči svoje meje in se znebiti predsodkov o sebi.

KROŽNA VADBA je funkcionalna vadba, ki temelji na treniranju z lastno težo in različnimi pripomočki. Primerna je za skupino ljudi, ki skozi intervalni trening želi izboljšati svojo splošno kondicijsko pripravljenost, s posebnim izborom vaj pa je zagotovljena tudi pridobitev na željenem mišičnem tonusu in moči, hkrati se bo spremenila tudi vaša postava, saj je glavni stranski učinek, zaradi vadbe pospešenega metabolizma, pospešena poraba kalorij in kurjenje odvečnih telesnih energijskih zalog „maščob“. Tak način treninga je primeren za vsakogar, ki si želi učinkovitih treningov in hitrega napredka. Vadba je družabna in zabavna! Preizkusite se!

PILATES FLOW oz. DINAMIČNI PILATES je nadgradnja pilatesa, pri katerem med seboj povežemo vaje zgornjega in spodnjega dela telesa in s tem povečamo težavnost in zahtevnost vaj.

HIIT – Visoko intenzivna intervalna vadba je napredna oblika kardiovaskularnega izvajanja vaj v intervalih, kar izboljša telesne zmožnosti (vzdržljivost, ravnotežje, moč, koordinacija) ter povzroči tudi enega najbolj razveseljivih stranskih učinkov – izguba odvečne telesne maščobe. Primerno za: oblikovanje telesa in pospešeno izgubo odvečne telesne maščobe. Za začetnike in rekreativne osebe.

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s