MASAŽA NA DOMU

MASAŽA
je najbolj naravna metoda ohranjanja zdravja. Z njo odpravljamo napetosti, blažimo bolecine, poskrbimo za dobro pocutje telesa. Z masažo pospešimo cirkulacijo, pospešimo izlocanje strupenih snovi iz telesa in pripomoremo k temu, da koža ostane prožna.

ROČNA KLASIČNA MASAŽA učinkuje prijetno in sprostitveno. Priporočamo jo za zmanjšanje napetosti mišic, izboljšanje krvnega obtoka in proti bolečinam. Na voljo so vam 20 min, 50 min in 70 min masaža.

ANTISTRESNA MASAŽA 50 MIN je kombinacija masaže obraza in hrbta, ki pomaga pregnati utrujenost in odpravlja napetost. Tako si naberemo moči za vsakodnevne izzive in pridobimo zaloge telesne energije.

ANTICELULITNA MASAŽA 50 MIN pospeši razgradnjo celulitnih oblog, poveča se cirkulacija krvi in učvrsti vezno tkivo. Problema odprave celulita se moramo lotiti dovolj zgodaj, da koža ne izgubi elastičnosti.

TUI-NA MASAŽA 50 MIN je starodavna oblika terapije, ki preprečuje in zdravi bolezni z uporabo ročnih tehnik. Krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost.

REFLEKSOTERAPIJA je neverjetno prijetna in učinkovita starodavna zdravilska metoda, ki se je v modernem času razvila v znanstveno metodo za zdravljenje bolezni in varovanje zdravja. Temelji na spoznanju, da je stopalo podoba celotnega telesa v malem, z masažo pa sprožimo proces samozdravljenja telesa.

METAMORFNA TEHNIKA temelji na spoznanju, da se v devetih mesecih nosečnosti v otroku oblikujejo telesne, razumske in čustvene strukture. S to tehniko vstopamo v proces metamorfoze, notranje preobrazbe. Po terapiji se opazijo takojšnje fizične ali čustvene spremembe, ki so posledica transformacije življenjskih vzorcev.

MASAŽA»BOFIT« 90 MIN povezuje refleksno tehniko z masažo hrbta in nog.

MASAŽA ZA NOSEČNICE 30 MIN izboljša počutje nosečke in otročka, sprošča napete,  utrujene mišice, blaži bolečine v hrbtu, pomirja in zmanjšuje stres, okrepi notranje moči in energijo, sprosti misli, telo in duha.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s